Ik heb het geduld van mijn site-lezers wel op de proef gesteld de laatste maanden. Een nieuw verhaaltje? Kon er weer niet vanaf bij mijnheer Van Leeuwen. Erg triest allemaal, al zeg ik het zelf. Maar de inspiratie komt langzaam terug, ik voel het.Toch wil ik jullie, als vaste “toch effe kijke'”-bezoekers, om een gunst vragen. Tot mijn grote verbazing blijk ik namelijk genomineerd voor een echte prijs! Geen lokaal gedoe, nee, echt een landelijke persprijs. Mijn alter ego Coen Bom heeft namelijk een boekje geschreven over Armin van Buuren en is daarvoor genomineerd. Als jullie zo lief zouden willen zijn om even een stem uit te brengen…. zou ik waarderen. Ik weet het, spammen voor je eigen gewin is natuurlijk not done. Maar ja, als ik het eerlijk speel, win ik natuurlijk nooit.Hierbij het artikel:”In januari wordt tijdens het Noorderslag Seminar voor de inmiddels al weer zestiende keer de Pop Media Prijs uitgereikt. De Pop Media Prijs (eerder bekend als de Pop Pers Prijs) is een initiatief van het Muziek Centrum Nederland en wordt uitgereikt aan een Nederlandse popjournalist. Het gaat om publicaties met het onderwerp popmuziek uit het Nederlands taalgebied en uit een breed mediaveld: radio, televisie, internet, film, boeken, fotografie, kranten en tijdschriften. Eerder dit jaar kreeg Jan van der Plas de prijs uitgereikt. Er kan tot en met 15 november gestemd worden op een voorzet uit onderstaande longlist of een eigen keuze.”Wil je even helpen stemmen?http://www.mcn.nl/popmediaprijsstemming/Jullie zijn lief. Althans: als jullie op nummer 7, Coen Bom, stemmen.Ik voel me net zo’n vriend die alleen belt als hij wat van je nodig heeft….