Het blijft toch vreemd dat de dood van een op zich wildvreemd iemand je kan raken. Deze week overleed Jos Brink, één van de grootste tv-persoonlijkheden ooit. Het is toch net of je zo iemand persoonlijk kent. En zijn vriend ook. Frank Sanders, die zelf tien jaar geleden een diagnose kreeg te horen die terminaal had kunnen zijn bleek sterk genoeg om de ziekte te overwinnen. Niemand had toen gedacht dat hij Jos zou overleven. Qua leeftijd bedoel ik dan he?Jos Brink vond ik altijd een warme man. Zo kwam hij over. Ik hoorde weliswaar uit de wandelgangen dat hij in het 'echt' niet altijd zo aardig was als op tv maar dat ben ik zelf ook niet altijd. Zijn programma's waren in ieder geval altijd een MUST voor de jonge Van Leeuwen, die in pyama voor de tv zat. Natte haartjes….. je kent het wel. Ik zweette heel veel in die tijd. Babbelonië, Wedden Dat…. het waren programma's waar je naar (uit)keek. Jos heeft zijn laatste weddenschap verloren en dat spijt mij.Al ben ik wel benieuwd naar zijn tegenprestatie.